Szűrés
Termék státusza
Kinek?
Mesehősök, design
Termékcsoportok
Alcsoportok
Kiszerelés (db)
10 - 25
Gyártó

Szalagok, drótok

Készíts saját kezűleg ékszereket, kiegészítőket, dekorációkat!

A különböző vastagságú és anyagú drótok, szalagok, zsenília drótok divatékszerek és különböző kiegészítők, díszek, dekorációk készítéséhez, illetve gyöngyök, kövek és apróságok, díszek felfűzésére alkalmasak.

 

 


7termék 17

Kreatív időtöltésként válaszd az ékszerkészítést, dekorkészítést!

Készítsd el saját kezűleg az ékszereidet, nyakláncokat, karkötőket vagy a különböző játékokat. Esetleg dekoráld kedved szerint környezetedet. De tökéletes meglepetés, ajándék lehet belőlük a barátaidnak, szeretteidnek is. Hiszen a saját kezűleg készített, személyes ajándéknak nincsen párja. Ahogy a különböző lakásdekorációknak is akkor van igazán értéke, ha szívből készülnek, egyedileg, nem tömegtermékeket veszünk az üzletekből. Különböző szalagok, drótok jó szolgálatot tehetnek ajtókopogtatók, asztaldíszek, érdekes figurák készítéséhez is. Garantáltan egyedi darabok lesznek, és nem jönnek szembe minduntalan. Ráadásul kreatív időtöltésnek, kikapcsolódásnak, hobbynak sem rossz ezeknek a dolgoknak az elkészítése.

Ezekre tudod felhasználni a drótot, szalagot

Dekorációként és díszítésként is használhatóak a különböző vastagságú, anyagú, kinézetű, színű szalagok, drótok. Attól függően érdemes kiválasztani a megfelelőt, hogy mire kellenek. Teljesen másra használható fel a zsenília drót, a színes drót, pamut fonal, damil, nejlon, vagy a gumiszalag. Zsenília drótból készíthetsz figurákat, masnit. Drótra tűzhetsz fel gyöngyöket, apró dolgokat. Szalaggal díszíthetsz bármit, készíthetsz ajándékcsomagoláshoz masnit. Gumiszalag ruhadarabokhoz, maszkokhoz lehet nagy segítség.

Dekorálj, készíts nyakláncot, karkötőt saját kezűleg!