Szűrés
Termék státusza
Kinek?
Mesehősök, design
Termékcsoportok
Alcsoportok
Tulajdonságok
Méret
Gyártó

Színes papír

Színes papír felhasználási módja

A papír az életünk szinte minden területén jelen van. Gondoljunk csak a különböző higiéniai, háztartási célra felhasználható, irodai papírokra vagy a tanszerlistán helyet kapó színes papírokra.


36termék 136

Így használd fel a színes papírt

A színes karton, a mintás karton, csillogó karton, vagy a fekete fotópapír elég népszerű termék.

Színes papírnál egy alapvető követelmény, hogy teljes felületén egységes színű legyen, a külső hatások, mint a fény, vagy hőmérséklet, ellenálló legyen, és a színtartósság megmaradjon, ne fakuljon. Továbbá az sem mindegy, hogy egy oldalán színezett vagy kétoldalú. A vastagsága, erőssége szintén fontos szempont a felhasználási területe kiválasztásakor.

A színes papírok felhasználási módjai

Az iskolában, rajz és technika órán, az óvodában és a kreatív tevékenységek legtöbbjénél, alkotáskor, szinte kötelező a színes papír. Festéshez, rajzoláshoz, hajtogatáshoz, vágáshoz elengedhetetlen a használatuk. Dekorációk készítésére, asztaldíszek, ablakdíszek, kopogtatókhoz, és hobby célokra, origami hajtogatáshoz felhasználva tökéletesek a színes kartonok, mintás és egyszínű papírok.

A színes papírokra írni, rajzolni, festeni, színezni, nyomtatni, kivágni is lehet különböző figurákat, alakzatokat, de rájuk ragasztani, összeragasztani több papírt, és csomagolásra is tökéletesek.