Szűrés
Termék státusza
Kinek?
Mesehősök, design
Termékcsoportok
Alcsoportok
Tulajdonságok
Kiszerelés (db)
1 - 10
Gyártó

Szövegkiemelő

Emeld ki a lényeget szövegkiemelővel!

A rostirónok, filctollak családjába tartozó szövegkiemelő nagyon hasznos íróeszköz. Különböző kiemelések, megjelölések, kreatív tevékenységek, de még a színezés terén is nagy hasznukat tudjuk venni.

 


25termék 125

Ezért jó a szövegkiemelő!

Népszerű filctoll a szövegkiemelő, mely a lényeg kiemelésére tökéletes. Alapvetően egy vízbázisú, élénk színű tintával töltött íróeszköz, egyfajta filctoll, vastagabb kiadásban, mely bármilyen betűt, írásos sort, szövegrészt átszínez, ha áthúzzuk vele. Az írást nem takarja el, csak jobban látatni engedi. Mivel elüt a kiemelt szöveg a többi egészétől, jobban megmarad, meglátja a szemünk.

Jellemzően harsogóan uv vagy nagyon világos, élénk pasztellszínben kapható, hogy még jobban elüssön az írás színétől. Létezik vékonyabb, vastagabb és mindkettővel rendelkező szövegkiemelő.

Mire használható a szövegkiemelő?

A highlighterként is nevezhető íróeszköz sokféle területen és sokoldalúan használható, számtalan élethelyzetben segíthet. A szövegkiemelővel papíron, füzetben, könyvben megjelölhetünk adott sorokat vagy szakaszokat. Ezzel nagy segítség lehet iskolában, tanulás alkalmával, memorizálásban, visszakeresésben, de irodai munkák során, jegyzeteléskor, elkülönítéskor, otthoni alkalmazáskor is. Könnyebben kiszűrhetők a fontosabb információk általa, a színek válogatásával pedig jól elkülöníthetők az egyes dolgok, színkódolhatunk vele, hogy könnyebben tájékozódni tudjuk a szövegben.