Szűrés
Termék státusza
Kinek?
Mesehősök, design
Termékcsoportok
Alcsoportok
Tulajdonságok
Méret
Gyártó

Tanári határidőnapló

Tanári határidőnaplóval a könnyebb évért!

Egy pedagógusnak számtalan dologgal kell foglalkoznia a tanításon, gyermeknevelésen kívül. Rengeteg adminisztrációval, feljegyzendő dologgal, szervezéssel, fontos időpontok egyeztetésével jár a munkája, melyhez nem kevés jegyzet, tervezés, előrelátás szükséges. Egy kifejezetten erre létrehozott tanári határidőnapló nagyban megkönnyítheti a munkáját, amit magánál hordhat mindig és még több füzetre, naptárra sem lesz szüksége ehhez.


6termék 16

Mindezek helyet kaphatnak a tanári határidőnaplóban

Egy tanárnak vagy óvónőnek szüksége van munkája során névnapokat, fontos világnapokat, ünnepeket, hétvégéket jelző naptárra, határidők és időpontok lejegyzésére, feljegyzések leírásához üres helyekre, napló részre, heti, havi, évi tervezőre, összesítőre és még számtalan dologra. Egy füzetre, ahol lejegyezheti a projekteket, a kirándulásokat, a hiányzásokat, a beadandókat, a versenyeket, statisztikákat, a dicséreteket, a problémákat, az értekezletek témáját. Táblázatokra, ahol helyet kap az órarend, az osztálynévsor, táblázatok, adatok, csengetési rend, iskolai szünetek. Mindezek mellett telefonszámok, osztályzatok, iskolai pénzügyek, befizetnivalók és még számtalan más dolgok vezetéséhez helyre. Ezekhez jobb esetben két-három füzet kell, illetve egy napló és naptár. De egy jó tanári határidőnaplóban lehetőség van mindezekre.

Tanári határidőnapló előnyei

A tanári határidőnapló a pedagógusok minden speciális igényét figyelembe veszi. Könnyen magánál tudja tartani minden esetben és vissza tud keresni bármit. Előre tud tervezni a határidőnapló segítségével. Minden számára fontos adat és információ, jegyzet egy helyre kerülhet, ráadásul azonnal kéznél van, mikor szükség van rá. Tehát határidőnapló, jegyzetfüzet, naptár, napló, tervező is lehet egyben.