Szűrés
Termék státusza
Kinek?
Mesehősök, design
Termékcsoportok
Alcsoportok
Méret
Gyártó

Tornazsák

Fordíts kellő figyelmet a megfelelő tornazsák kiválasztására! Hiába kis dolog, a nagyobb, fontosabb tételek mellett, de nem mindegy, milyen! Az iskolás gyerekek napi szinten használják az iskolában a tornazsákot, mivel kötelező lett a mindennapos testnevelés óra. Így rendkívül fontos, hogy milyen minőségű, és mennyire tartós az a tornazsák, hiszen sokat lesz használatban. Ahogy lényeges szempont az is, hogy a kisgyermek tetszését mennyire nyeri el. Nélkülözhetetlen dolog, hogy szívesen vigye magával minden esetben.


86termék 160
86termék 160

Ezek alapján válassz megfelelő tornazsákot!

A tornazsák anyaga

Az egyik legfontosabb szempont, melyet a tornazsák kiválasztásánál figyelembe kell venni, az az anyaga. Fontos, hogy erős, strapabíró legyen, ne szakadjon könnyen, és a varrása is jól tartson. Ugyanakkor fontos, hogy könnyű anyagból készüljön, ne legyen nehéz, hiszen egész nap és sokszor hazáig is cipelni kell a csemetének. Például a sűrűbb szövésű anyag, jobban ellenáll a nyújtásnak, szakításnak és kevésbé lesz átlátszó.

A füle anyaga is olyan dolog, melyet figyelembe kell venni! Tartós legyen, kellően erős és ne legyen csúszós. A könnyű mosás, tisztítás és a légáteresztés is fontos szempont, melyre jó, ha odafigyelsz! A tornacipő, az izzadt felső is belekerül, nem jó, ha nehezen tisztítható vagy túlságosan jól zár és nem tudnak szellőzni a benne lévő ruhadarabok, cipő. Ez is nagyban függ a tornazsák anyagától. További lényeges nézőpont még az, hogy beázik-e az anyaga, vagy olyan anyagból készül, mely nem ázik be. Egy erősebb, kiadósabb esőzés alakalmával előnyösebb, ha vízlepergető anyagból készül, és nem engedi elázni a benne tárolt holmikat.

A tornazsák méreténél ezt vedd figyelembe

Praktikus megfontolásból a pontos méretet is érdemes belőni, hogy minden elférjen benne kényelmesen. Ha túl nagy a tornazsák, akkor csak húzza-nyúzza a gyermek feleslegesen, leér a földre, koszos lesz. Ha pedig kicsi, mindent be kell passzírozni, hogy beférjen, és gyűröttek lesznek a ruhák ettől.

A tornazsák mintája, színe is fontos!

A praktikum mellett jó, ha a kinézetére, mintájára is kellő figyelmet szentelünk.  Könnyen észrevehető, egyedi mintás, vagy fényvisszaverő, erős színben kapható tornazsákok előnyösebbek, mert könnyebben észrevehető a gyermek velük az autósok számára. Ráadásul, ha az iskolatáskával megegyező mintával, egy teljes szettre esik a választásotok, akkor könnyebben megtalálja a csemete a sajátját a sok hasonló tornazsák közül, illetve mutatósabb is egyben az összepasszoló szett.

Ha mindezekre odafigyelsz a tornazsák vásárlásnál, akkor szinte biztos, hogy gyermeked nagyon szeretni fogja, és szívesen hordja majd nap, mint nap az iskolába a testnevelés órákra. Ráadásul egy jó tornazsák nem csak az iskolában hasznosítható jól, hanem kirándulások, sportolás, szakkörök alkalmával is nagy segítség lehet! Nézzétek meg a hatalmas választékot nálunk, és keressétek meg a számotokra a legelőnyösebb, legjobban tetsző darabot!