Szűrés
Termék státusza
Kinek?
Mesehősök, design
Termékcsoportok
Alcsoportok
Tulajdonságok
Méret
Gyártó

Vázlatfüzet

Egy vázlatfüzettel csak nyerhetsz!

Egy vázlatfüzettel mindig csak nyerhetsz! Élményeket, kreativitást, jó kedvet, tökéletes időtöltést. Jó, ha mindig kéznél van, hogy bármikor lerajzolhasd a legújabb ötletedet, az imént felfedezett témát, a meglátott látványvilágot. Egyszerűen, könnyedén lehet bele rajzokat, skicceket, vázlatokat készíteni.


7termék 17

A vázlatfüzet előnyei

Egy vázlatfüzet használata rengeteg előnnyel jár, legyen szó egyszerű vázlatfüzetről, spirálos megoldásról, aquarell füzetről vagy skiccfüzetről. Remek dolog az alkotó tevékenységekhez. Bármilyen korosztály számára kellően szórakoztató, kreatív elfoglaltságot tud nyújtani. Lehet bele vázlatokat készíteni, skicceket, karikatúrákat, tájképeket, arcképeket, festményeket vagy bármit. De nem csak festéshez, rajzoláshoz kíváló, hanem más, kreatív tevékenységekhez is hasznosítható.

További előnye a sokoldalú felhasználhatósága mellett az is, hogy így a lapok és a benne található alkotások nem vesznek el, nem hevernek szerte-szét, hanem egy helyen megtalálhatóak. Könnyen visszakereshető egy-egy adott mű, nem kell mappákba rendezni és után keresgélni. Mégis kitéphető egy adott lap, ha nem úgy sikerül, ahogy gondoltuk, vagy valami más célra kellene éppen. Tehát kiválóan gyűjthetők benne az alkotások.

Mindig kéznél lehet a vázlatfüzet, így ha eszedbe jut éppen valami, vagy láttál egy jó témát, amit szívesen felvázolnál, lerajzolnál, azonnal tudj cselekedni. Nem gyűrődik, jól tárolható és egy nagyobb táskába gond nélkül betehető ceruzákkal együtt.

Használj vázlatfüzetet az alkotásra, kreatív hobbyk kipróbálására. Szinte biztos, hogy nem fogod megbánni, hiszen számtalan előnye van!