Szűrés
Termék státusza
Kinek?
Mesehősök, design
Termékcsoportok
Alcsoportok
Kiszerelés (db)
6 - 8
Gyártó

Washi tape

Washi tape, a sokoldalú öntapadós szalag

Sokféleképpen használható a Washi tape, azaz dekorszalag, vagy, ahogy külföldön nevezik masking tape. A rizspapírból készült ragasztószalag gyönyörű, egyedi mintákkal és változatos színekben, izgalmas kivitelben kapható és szinte bármire ráragasztható.


2termék 12

Öntapadós papírszalag előnyei

Az öntapadós szalag egy kis pluszt ad minden alkotásokhoz, dekorációkhoz, de ezen kívül is számos más felhasználási területe is akad. Jól tapad bármilyen felületre, de onnan könnyen le is húzható, anélkül, hogy foltot hagyna maga után. A dekorcsíkok felragasztásához nincs szükség semmilyen segédanyagra, sem ragasztóra, sem tűzőgépre. Könnyű tépni, vágni, így kisebb darabokban is használható, de hosszú csíkokban is, mégis tartós. Lehet írni rá, de akár nyomtatni is. Egymásra is ragasztható több szalag.

Felhasználási területei

A washi tape ragasztható tehát üvegre, fára, porcelánra, műanyagra, papírra, fémre, gyertyára is. Tehát számos felhasználási területe van a dekorszalagnak! Hihetetlen módon feldobható vele a lakás, és különböző a használati tárgyak is. Díszíthető vele húsvéti tojás, karácsonyi gömb, születésnapi girland, ajtókopogtató is. Nagyszerű ötlet ajándékcsomagolásra, csomagolópapír díszítésére, szalagok és masnik helyett, de készíthetünk belőle ajándékkísérő kártyát vagy saját készítésű képeslapot, üdvözlőkártyát, meghívót, családi fotóalbumot, Bullet Journal, scrapbook, napló dekorációt is. Fényképeket, szöveget, idézetet, képeket rögzíthetünk vele. Egyedivé, személyessé tehetünk különböző tárgyakat, telefont, telefontöltőt, füzetet, képkeretet.

Alkalmazható gyertyák, kaspók, vázák, üvegek díszítésére. Bármi jelölésére is igénybe vehető, legyen szó például vendégségben poharak jelöléséről, vagy ráírni bármilyen tárgy tulajdonosának nevét, a felhasználandó területet, vagy az időszakot.

A dekorszalagnak külföldön nagy sikere van, de ennyi felhasználási területet látva, nem is csoda.

Öntapadós papírszalag, washi-tape igazán sokoldalú módon segítheti a mindennapjaid és az ünnepnapokat, jeles eseményeket is!

Használd bátran te is a masking tape vagy washi tape néven futó szalagot, dekorálj, jelölj, tedd egyedivé a dolgaidat a segítségével!