Zsebnaptár

A zsebnaptár mindig kéznél legyen!

Egy zsebnaptár hatalmas előnye, hogy mindig magadnál tarthatod, a zsebedben, vagy a táskádban. Így bármikor, minden esetben utána tudsz nézni dolgoknak, időpontoknak benne, vagy épp jelölni tudod azokat, hogy ne legyenek elfelejtve.

 

 Így válassz zsebnaptárat!

Fontos, hogy milyen a stílusod, illetve milyen típusú teendőket, időpontokat vezetnél, milyen információkat írnál bele. Az alapján válassz zsebnaptárat, hogy milyen információkat szeretnél lejegyezni bele, mekkora helyre lesz szükséged, mennyire hosszútávon szeretnéd alkalmazni, de az is fontos, mekkora zsebnaptár fér a zsebedbe, táskádba el és milyen designnal szeretnéd.

Zsebnaptár előnyei!

Mindig kéznél van, csak egy toll kell hozzá, más nem, ráadásul offline is működik, sosem merül le, mint egy telefonos jegyzet, vagy app. Mindent fel tudsz jegyezni benne, fontos feladatokat, határidőket, eseményeket, programokat, projekteket, szabadságokat, utazásokat, nyaralásokat, hétvégéket, vizsgákat, látogatásokat, vendégséget, orvosi időpontokat, születésnapokat és névnapokat, jeles és ünnepnapokat. De még az ötleteidet is. Mindig segít az emlékezésben, csak le kell írnod a dolgaidat bele. Minden teendő, időpont jelölhető tehát benne, maradandó, kézzel fogható, bármikor visszakereshető módon. De nem csak ebben segíthet, hogy a figyelmed felhívja fontos dolgokra, lejegyezheted az időpontjaidat, hanem jó vele bíbelődni, minden egy helyen lesz, fenntartja a lelkesedésed is akár. Illetve jóval hatékonyabb időbeosztást és időgazdálkodást remélhetsz egy zsebnaptár segítségével. Garantáltan semmi fontos időpont nem fog elmaradni, ha zsebnaptárad kéznél van, legyezed bele és reggelente rápillantasz.

Mindig legyen nálad egy zsebnaptár, hogy ne felejtsd el a jeles napokat, teendőket!