Lux tojásdíszítő szett húsvétra, 34 db-os
Lux tojásdíszítő, tojásfestő szett húsvétra, 34 db-os (4 színű tojásfesték, kréta, 5 db fólia, 20 db matrica, 4 db kivágóív)
1 060 Ft

Lux tojásdíszítő, tojásfestő szett húsvétra, 34 db-os (4 színű tojásfesték, kréta, 5 db fólia, 20 db matrica, 4 db kivágóív)

Lux tojásdíszítő szett húsvétra, 34 db-os
Lux tojásdíszítő szett húsvétra, 34 db-os

Lux tojásdíszítő szett húsvétra, 34 db-os (festék, kréta, fólia, matrica, tartókosár).
A készlet tartalma:
4 festék: piros, zöld, narancs, kék
1 dekor viaszkréta
5 díszítő fólia
20 matrica
4 tojástartó kosárka, kivágóív

Felhasználási javaslat:
4 tasak tojásfesték: piros, zöld, narancs, kék
A festendő tojásokat zsírtalanítjuk, majd keményre főzzük, és melegen tartjuk. A tasak tartalmát 1 dl vízben feloldjuk, és egy teáskanál ecettel megsavanyítjuk. Ebbe az oldatba helyezzük a frissen kifőtt, még meleg tojásokat. Egyszerre egy tojást célszerű festeni úgy, hogy az oldat azt elfedje. A kívánt szín elérése után vegyük ki, és öblítés nélkül szárítsuk meg a tojásokat. Minél tovább hagyjuk a tojásokat a színezőfolyadékban, annál sötétebbek lesznek. Zsírral történő utánkezelés szép fényt kölcsönöz a tojásoknak. Az oldat legalább 15 tojás festéséhez elegendő.

5 db tojásdíszítő fólia
A tojásdíszítő fólia fehér héjú, festetlen, keményre főzött vagy kifújt, közepes nagyságú tojásokon mutat a legszebben. A kihűlt vagy kifújt tojásokra ráhúzunk egy tojásdíszítő fóliát, majd a tojást evőkanállal 3 masodpercre forrásban lévő vízbe süllyesztjük. Ezt a műveletet gyermekek csak felnőtt felügyelete mellett végezhetik! A tojásdíszítő fólia szorosan rátapad a tojásra, így mindössze 3 másodperc alatt gyönyörű hímes tojást készíthetünk.

1 db viaszkréta
A díszítendő tojásokat ecettel zsírtalanítjuk, majd keményre főzzük és melegen tartjuk. A viaszkrétával tetszés szerinti ábrákat rajzolunk a meleg és még festetlen tojások felületére. A viaszréteg megakadályozza, hogy a festék a megrajzolt felületen megfogja a tojást, így változatos, tetszetős ábrákat vihetünk azokra. A népművészetből kölcsönzött formák mellett saját elképzeléseinket is megvalósíthatjuk, névre szóló hímes tojásokat is készíthetünk.

20 db matrica
Az öntapadós matricákat - a zsírral történő kezelés előtt - a tojásra felragasztva kedves díszítéseket kapunk.

4 db kivágóív
A festett illetve fóliázott tojásokat az összehajtogatott kivágóívbe helyezve szépen komponált húsvéti ajándékot kapunk.

Kiszállítás dátuma
2024.07.17
Szállítási Költség
1890 Ft
Több, mint 10 darab
1 060 Ft
Adatok
Szezonális
Húsvét
Termékcsoportok
Kreatív - hobby
Alcsoportok
Dekoráció
Cikkszám
NTT-501254
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Neked ajánljuk