Szűrés
Termék státusza
Kinek?
Mesehősök, design
Termékcsoportok
Alcsoportok
Tulajdonságok
Kiszerelés (db)
8 - 48
Méret
Gyártó

Húsvéti dekoráció

Húsvéti dekoráció saját kézzel!

A tavasz az újjászületés, az ébredező természet és az egyik legizgalmasabb ünnepünk, a húsvét időszaka. Aki szereti és megteheti, az ünnepi díszbe öltözteti az otthonát is, különböző húsvéti dekorációkkal.

 


35termék 135

Izgalmas kreatív időtöltés a húsvéti dekoráció készítés!

Ha húsvét, akkor az embernek elsősorban a locsolás és a tojásfestés jut az eszébe, no meg az izgalmasabbnál izgalmasabb húsvéti dekorációk. Ha húsvéti témát feldolgozva valami húsvéti dekorációt szeretnél készíteni saját kezűleg, az sokkal értékesebb lesz, egyedibb, ráadásul nem csak egyedül, hanem közösen a családoddal is dekorálhatsz, kreatívkodhatsz, kedvedre alkothatsz.

Húsvétkor érdemes ugyan úgy feldíszíteni az otthonod, mint más ünnepekkor. Ilyenkor a friss tavaszi csokor mellé, barka, színpompás tojásdíszek, tojásfa, de más, nyuszi és csibe díszek is kerülhetnek, hiszen nagyban feldobják a lakás hangulatát, jobb kedvre derítenek mindenkit. Használd a húsvéti dekoráláshoz a tojás matricákat, festékeket, hungarocell tojásokat, kiscsibéket, nyuszikat, húsvéti fa dekorációkat, melyeket ki kell csak festeni, vagy az öntapadós formákat. De a dekoráció készítő szettek is tökéletes választások lehetnek, mint a húsvéti csibe készítő szett vagy az üvegfestő szettek. Ráadásul nem csak dekorációnak, hanem ajándéknak sem utolsók ezek a húsvéti dekorációk.

Húsvéti kreatív szettekkel, dekoráció készítéssel az idő is szórakoztatóbban fog telni, ráadásul te magad és a lakás is ünnepi hangulatba lesz öltöztetve, hangolódáshoz sem utolsó.