Blog

Kreatív, kézműves ajánló Valentin napra!

2023.02.02 10:15
Kreatív, kézműves ajánló Valentin napra!

Ha Valentin napra valami maradandót és izgalmas élményt ajándékoznál a megszokottak helyett, akkor egy kreatív elfoglaltság, mondjuk valami kézműves hobby kipróbálása teli találat lehet. Akár közösen is élvezhetitek Ehhez adunk most neked nagyszerű ötleteket!

Az alkotó tevékenységek rengeteg jótékony dolgot erősítenek. Elősegítik az önbizalom fejlődését, kézügyességet fejlesztenek, de a jó kedv is garantált, ha valami kézműves időtöltést választ valaki. Tehát ajándékba kézműveskedést elősegítő szettet adni egyet jelent a pozitív életszemlélet, fejlődés, önbizalom, jó kedv ajándékozással.

Kreatív Valentin napi ajándékok

Gyöngyfűzés

Szebbnél szebb egyedi karkötők, nyakláncok készülhetnek gyöngyfűzéses technikával. Ráadásul igen megnyugtató elfoglaltságról van szó, mely a kézügyességet, koncentrációképességet nagyon jól javítja.

Aquarell készlet

Aquerellel, azaz vízfestékkel a kezdők, és kevesebb kézügyességgel rendelkezők is hamar pozitív sikereket érhetnek el. Egy-egy vízfestmény remek dekoráció a lakásba, de ajándéknak sem utolsó. Maga a festés pedig nem csak csodálatos időtöltés, hanem nagyszerű önkifejező módszer is.

Akrilfesték készlet

Akril festékkel igazán mutatós képeket készíthet bárki, melyhez egy kis odafigyelés és némi instrukció, kézügyesség, képzelőerő szükségeltetik.

Számfestés

A számfestés egy olyan remek időtöltés, mely tökéletesen kikapcsolja az embert és közben legyűri a napi stresszt is.

Gyémántfestés, diamond painting

Gyémántfestés egyszerű kreatív hobby, melyhez nagyobb türelem szükségeltetik csak. Végtelenül kikapcsoló, feltöltő kézműves tevékenység.

Gobelin

A gobelinezés mindig balról jobbra haladó, az alapanyagot befedő, sűrű öltésű szövéstechnikát utánzó technika. Az így készült textilek a fal takarására és díszítésére szolgálnak.

Quilling:

Színes, tekercselt, formázott papírcsíkok használata dekoratív minták létrehozásához.

Papírvirág készítő

Gyönyörű és mutatós virágok készíthetők papírból a szett segítségével könnyedén.

Szappankészítő szett

Szappankészítő készlettel nem csak kreatív időtöltés adható, hanem annak az élménye is, hogy valaki egy egyedi, illatos, nyugtató fürdőt vegyen saját készítésű szappannal.

 

Adj élményt, egy új hobbyt kedvesednek Valentin nap alkalmából és jó kedvet! Ennél jobb ajándék nem is kellhet!