Blog

Készíts látványos alkotásokat kontúros filctollal

2022.04.27 08:59
Készíts látványos alkotásokat kontúros filctollal

A kontúrral rendelkező metálfilc egy igazi jolly joker! Rendkívül izgalmas lehetőségeket rejt magában, hiszen sokoldalúan használhatjuk fel, és látványos dolgokat készíthetünk vele.

 

A dupla vonalú kontúr filctoll nem csak színezéshez, íráshoz, rajzoláshoz kíváló, hanem a vele való alkotás olyan, mintha a mű még körül is lenne kontúrozva, körülírva még egyszer pluszban. Ami így kiemeli az egész írást, rajzot, még látványosabbá, izgalmasabbá téve azt!

 

Mire használható a kontúr filctoll?

Bármilyen kreatív alkotás, rajz, felirat elkészíthető a dupla kontúr filctoll segítségével. Nem szükséges hozzá sok különféle rajzeszköz, használhatjuk csak a filcet magában, ami úgy is látványos. De már meglévő írásokat, rajzokat, műveket is fel lehet dobni a segítségével! Továbbá dekorálhatunk is vele, például különböző kiírásokat, táblákat, fali díszeket, vagy naplót. Esetleg kedvünkre gyakorolhatjuk a kalligráfiát is a segítségével, egyszerűen és igen látványosan.

Ezért előnyös a dupla kontúr filctoll!

A dupla vonalú kontúr filctoll segítségével egyszerűen és gyorsan, egy mozdulattal megvan bármilyen felirat, írás, továbbá azonnal mutatósabbá is teszi azt a kontúrja.

Könnyebb minden felirat, rajz kivitelezése, bármit készítsünk is vele. Ráadásul rengeteg értékes időt megspórolhatunk azzal, hogy nem kell még külön körülírnunk, körülrajzolnunk az elkészült művet.

Anélkül is hangsúlyosabbá, figyelemfelkeltőbbé tehetjük vele a szöveget, rajzot, melyet kereteznénk, kiemelnénk jobban, hogy más rajzeszközöket be kellene vetnünk. Egy tollal mindösszesen különlegesebb, effektszerű hatás érhetünk el vele, és befejezettség érzetet is. Csodálatos eszköz, melynek a színei gyönyörűek és változatosan felhasználhatóak. Minden korosztályt kiszolgálhat, felnőttet és gyermeket is. Sokáig megmarad, nem fakul ki a vele írt, rajzolt alkotás.

 

Ezekhez használható a kontúr filc!

Az élénk színekben kapható dupla kontúr filccel lenyűgöző és mutatós, már messziről könnyen észrevehető feliratokat, plakátokat, kiírásokat tudsz készíteni, egyszerűen, könnyedén, egy tollvonással. Továbbá bármilyen alkotás, rajz, képzőművészeti remek feldobható vele, még mutatósabbá tehető. Ezek mellett dekorálhatóak vele különböző albumok, emléklapok, fényképalbumok, üdvözlőkártyák, ültető kártyák, naplók, határidőnaplók, scrapbookok, Bullet Journalok is. Levelek, kalligráfiák írásához is kitűnő!

 

Egyszóval bármit is kreatívkodnál, alkotnál, írásra vagy rajzolásra használnád a dupla vonalú kontúr filcet, csak nyerhetsz vele! Például nagyon látványos scrapbook készítéshez. Ehhez találsz is egy korábbi cikket itt.