Blog

Martinelia termékek, kifejezetten a gyerekek számára

2023.05.15 10:10
Martinelia termékek, kifejezetten a gyerekek számára

Minden kislányban él a vágy, hogy az anyukájára hasonlítson, épp ezért gyakran utánozza a cselekvéseiben, kinézetében őt, ezzel kifejezve a pozitív érzelmi kötődését. Ez teljesen természetes dolog. Ahogy az is, hogyha látja az édesanyjától, hogy az festi a körmét, kisminkeli magát, befesteti a haját más színűre, akkor ő is azt szeretné. Ez is egyfajta szerepjáték, mely a kisgyermek egészséges fejlődésének része. Lehetővé teszi számára a kreativitása kibontakozását, önkifejezést, a világa, igényei megismerését.

A tinik, kiskamaszok pedig szeretik csinosnak, ápoltnak érezni maguk, így előszeretettel sminkelnek, használnak kozmetikumokat, körömlakkokat, szájfényt. Így hangsúlyozzák előnyösebb oldalukat, vágynak kitűnni a tömegből vagy épp ellenkezőleg, hasonlítani szeretnének a többiekhez.

Miért ne tiltsuk gyermekkorban a sminkelést, körömlakkozást?

Mindkét életkorban a sminkelés, a körömlakkozás összefügg a szépérzék alakulásával, azonosulási vággyal, ezért tiltani, megvonni tőlük teljesen felesleges dolog. Ellenkezőleg, a gyermek kapcsolódási vágyának egy formáját utasítjuk vissza, a nagyobbaknál pedig a nőiességet, önmagát való megismerést próbáljuk meg elnyomni, ha nem engedjük a próbálkozásaikat. Inkább az ő érzékeny őrükhöz való kozmetikumok, sminkszerek, körömlakkok vásárlása a megfelelő válaszreakció és fontosabb eseményekhez, alkalmakhoz kötni azt. Fontos, hogy csak erre megfelelő helyen viseljék, és jó minőségű alapanyagokból készüljenek sminkszerek, kozmetikumok.

Martinelia termékek előnyei

A kifejezetten gyerekeknek készített sminkszerek nem csak dizájnban, kinézetben, színekben igazodnak a gyerekek igényeihez, hanem tényleg jobbak, minőségibb alapanyagokból készülnek, kizárólag állatkísérlet-mentes, 100% biztonságos és hipoallergén összetevőkből. Ráadásul könnyedén el lehet távolítani langyos, szappanos vízzel a bőrről, nem ragad, nem hagy foltokat.

Ötletes, nem hétköznapi dolog, tehát ajándéknak is kiváló. Sokáig használható. a, Sokkal biztonságosabb, bőrbarátabb, mint a felnőtt sminkszerek egy gyerek számára. Gyönyörű színek, ragyogó élénk és pasztell árnyalatban is, de csillogó kivitelben is.

Martinelia szettekkel bátran lehet gyakorolni a hétköznapokon, szülinapi zsúrokon, farsangon, vagy jeles alkalom során! Bátran lehet velük anya-lánya napot tartani. A gyermek bátran kipróbálhatja a sminkelést, körömlakkozást, wellness napot vele.

Martinelia körömlakk, szájfény, fürdőbomba, szemhéjpúder, ajakbalzsam, hogy a kicsik és a nagyobbacska gyerekek is bátran elsajátíthassák, kipróbálhatják a sminkelést.