Blog

Őszi dekorációkészítés otthon!

2022.11.21 14:38
Őszi dekorációkészítés otthon!

Ahhoz, hogy kidekoráld a környezetedet, legyen az egy hétköznap, vagy nagyobb, jelentőségteljesebb ünnep, egy évszakváltás, olykor túl sok kellék sem kell.

Az ősz változatosságát, a levelek színességét, a termések sokszínűségét is költöztetheted például az otthonodba, pár különleges saját kezűleg készülő dekorációval és néhány hozzávalóval.  Nem csak a lakást, hanem a szíved is felöltözteted azzal, hogy a berendezésben, a dekorációban is követed az évszakok változását!

Lehet az egy asztali dekor, ablakba kitett őszi jelenet, polcokat díszítő dolog, vagy egy ajtókopogtató. Mindegyik szinte biztos, hogy fel fogja dobja az otthonod, a kedved és a hozzád látogatókét is. Használj őszi színeket, tököket, bogyókat, leveleket, mókás, vicces figurákat hozzá.

Asztali dekoráció

A lakás bármelyik asztalának egyhangúságát feldobhatja a megfelelő őszi dekoráció. Olykor elég, ha csak egy díszes pohárba, tálba őszi bogyókat, terméseket, szebb leveleket teszel. De egy jó alapra ragaszthatsz is különféle fa és kő figurákat, bogyókat. Illetve agyagból bármit formázhatsz, kiönthetsz, akár különböző őszies hatású állatokat, tájat, leveleket is.

Ablak dísz

Az őszi levelek szélfútta hatását az ablakodba is oda tudod varázsolni, ezzel egyedivé, színesebbé, ősziessé és izgalmassá téve a látványt. Használj dekorgumit, matricát, sablonok segítségével kivágott formákat hozzá. Fess, ragassz. Garantáltan mindenki megáll megcsodálni, milyen csodavilágot hoztál létre az ablakodba!

Ajtókopogtató

Lepd meg az érkezőket egy egyedi, őszies ajtókopogtatóval, mely fogadja őket hozzád érve. Idézd meg az őszt különleges figurákkal, színekkel, termésekkel. Csak egy alap kell és egy szép kötőző, masni hozzá, na meg a természet kincsei.

Hozd el az őszt az otthonodba is, legyen szó nappaliról, hálószobáról, konyháról, gyerekszobáról, vagy a bejáratról.