Blog

Pusheen cat termékek a fénykorukat élik!

2022.02.27 09:40
Pusheen cat termékek a fénykorukat élik!

Pusheen cat 2010-óta töretlen népszerűségnek örvend. Sőt! Ha lehet azt mondani, most még többen szeretik, ismerik, mint valaha. Gyermekek és felnőttek szívet is elrabolta egyaránt a kedves kis figura. Hamarosan a legismertebb cica figura lesz a világon, ha így folytatja. Pólókról, tolltartókról, de még a Facebook matricákról is ő küld mosolyt felénk.

Hogy ki Pusheen cat?

Pusheen egy nagyon édes, roppant kíváncsi, nagyon lusta, kitalált cirmos. Claire Belton és Andrew Duff rajzolópáros hozta létre közösen, szeretnivaló figuráját. Belton, Puisin-nek keresztelt, imádott, örökbefogadott cicájáról lett mintázva a cirmos. Pusheen cat saját webképregényt, majd blogot is kapott. Az Everyday Cute –ba jelent meg első körben, Pusheen Things képregényben. Később vicces képekkel, animációkkal bővült, majd Pusheen termékekkel. Egy hatalmas kultusz, világ épült köré, kis barátokkal megtűzdelve, színesítve.

Pusheen cat hűtőtáska

Pusheen cat népszerűségének mi az oka?

A cicalány népszerűségének az oka egyszerűségében, vidámságában, kifejezőkészségében, szerethetőségében rejlik talán. Megjegyezhető, karakteres kis figuráját egész egyszerűen nem lehet, nem szeretni.

Pusheen kedvenc helye, cicához mérten a kanapé, kedvenc időtöltése az alvás és a blogírás, na meg a nassolás. Szeret kalandozni és imádja az olyan különleges lényeket, mint a sellők, egyszarvúak, dinók, sárkányok. Különböző hangulatokat, helyzeteket tud megjeleníteni a cicalány, vidámságot, szomorúságot, éhséget.

Segítő barátokat, karaktert is kapott népszerűségét látva, az idők folyamán. Ők szintén egyre népszerűbbek, ismertebbek. Nevük Pip, Cheek, Bo, Sloth, Stormy. Pip Pusheen kistestvére, mint ahogy Stormy is, aki a kishúga. Cheek egy sárga színű hörcsög. Bo egy kék papagáj, Sloth pedig egy lajhár.

Pusheen cat pénztárca

Pusheen cat termékek

Számos Pusheen cat termékről mosolyog vissza ránk a nőstény házimacska, vidámságot hozva mindenki mindennapjaiba. Bizonyára te is használtál már mémet, matricát a Facebookon Pusheennel illusztrálva. Mindenki szeretne egy picit Pusheen cat ikonikus figurájából. Ezért a Pusheen webshop havonta bővíti a terméklistáját olyan termékekkel, melyeken szerepel a kedves cica is.

Kulcstartó, plüss figura, párna, tolltartó, ceruza, toll, esernyő, egéralátét, napló, füzet, manikűr szett, hátizsák, iskolatáska, uzsonnás doboz, füzetbox, matrica, neszeszer, kulacs, hűtőtáska mellett, számos lakberendezési tárgy, ruházati termék, pizsama, póló, pulóver, pizsama, zokni is helyet kapott már. A már több, mint 60 országban elérhető Pusheen cat termékek választéka egyre csak nő.

Neked van már bármilyen Pusheen cat terméked a Pusheen webshopból? Vagy nem kedveled annyira? mit szólnál mondjuk Harry Potter cikkhez és termékekhez?