Blog

Santoro Gorjuss babák szinte mindenkit elbűvölnek

2021.04.23 18:35
Santoro Gorjuss babák szinte mindenkit elbűvölnek

A Santoro Gorjuss termékek villámgyorsan belopták a szívünkbe magukat. Nem véletlenül! A képek rendkívül jó kifejező erővel, szokatlan színeikkel és a kislánnyal, aki életre tud kelteni megannyi érzelmet egy-egy képen, alkotásban, elvarázsolnak szinte mindenkit, kortól függetlenül.

 

Megálmodója Suzanne Woolcott, egy három gyermekes, skót nő. Ő a Gorjuss Art termékcsalád szülőanyja. A Santoro London volt az, aki elsőként látta meg a nagyszerű grafikákban a lehetőséget és a Gorjuss termékeket elkezdte forgalmazni.

Santoro babák 2016-ban keltek életre és azóta egész sereg, termék jelent meg velük. Nem csak baba formában, hanem ruhákon és elsősorban iskolai árucikkeken láthatóak. A gyönyörű kislány iskolatáskákon, hátizsákokon, tolltartókon, pénztárcákon, tornazsákokon, füzeteken, írószereken, még kisebb tollakon is megtalálható és egyre nagyobb ismeretséget, teret nyer.

Santoro Gorjuss iskolatáska

Rendkívül kifejező karaktert sikerült alkotni, aki bár nem kapott orrot, szájat, de testtartásával, szemével, a kép színeivel, a kislány mögötti tartalommal, apró dolgokkal rendívül sokféle érzelmet tud kifejezni, bemutatni ennek ellenére. A lányka és ahova kerül a kép róla, elvarázsolja az egészen kicsiket is, akik jól tudnak vele azonosulni és a felnőtteket is, akik életük egy-egy korábbi epizódjára ismernek általa vagy kicsit újra gyerekek lehetnek, aktuális érzelmeik fejezhetik ki a tárggyal.

A Santoro Gorjuss gyönyör, igényes grafikájának, sokszínűségének, kifejezőképességének és izgalmas színeinek köszönhetően hatalmas népszerűségre tett szert, kortalan vásárlókkal, rajongókkal. Hamar fel lehet ismerni, már messziről is, egyedisége miatt. Mivel többféle stílus, szomorú, vidám, szívhez szóló is készül, jól lehet gyűjteni is. És tényleg rengeteg féle dologra rá lehet tenni, mert mutatós mindenen.

Szerinted miért ilyen népszerű? Te miért kedveled?