Szűrés
Termék státusza
Kinek?
Mesehősök, design
Termékcsoportok
Alcsoportok
Tulajdonságok
Méret
Gyártó

Tolltartó

A tolltartó kisebb tétel az iskolai bevásárló listán a tanszerek között, mint az iskolatáska, de nem kevésbé fontos. Rengeteget használják a gyerekek nap, mint nap. A kiválasztást nem könnyíti meg az a tény sem, hogy számos tolltartófajta kapható a piacon.  Ezért nagyon hamar azon kaphatjuk magunk, hogy elveszhetünk a kínálatban. Egy emeletes tolltartó, két emeletes, bedobálós tolltartó vagy kihajtható? Ember legyen a talpán, aki első blikkre megtalálja a csemetéje számára a legmegfelelőbbet, ami tartós és funkcióját, kinézetét illetően is kíváló a számára.


190termék 160
190termék 160

Ezeknek a kívánalmaknak meg kell felelnie egy jó tolltartónak!

A tolltartó előkellő helyet foglal el a beszerzendők listáján az iskolásoknál. Szinte minden évben újat érdemes venni, hiszen nagyon sok igénybevételnek, cibálásnak van kitéve. De nem csak az iskolás mindennapjait könnyíthetjük meg azzal, hogy a legmegfelelőbbet, tartósabbat választjuk a számára, hanem a tanárokét is. Egy, a  kívánalmaknak nem megfelelő, funkcióját nem jól ellátó tolltartó, a tanórákat is zavarhatja és a gyermeknek is sok gondot okozhat.

Így válassz tolltartót!

Fontos, hogy beleférjen minden kellő eszköz, toll, ceruza, radír, körző, színesek. Könnyen kivehető és betehető legyen benne minden, illetve gyorsan és egyszerűen nem csak elrendezhető, hanem átlátható, megtalálható is legyen benne minden. Fontos, hogy a tolltartó kellően stabil, erős legyen, óvja a benne lévő íróeszközök hegyét, ne törjenek benne el a ceruzák, leeséskor sem. Könnyű tisztántarthatóság, tartósság, strapabíró anyagok, erős varrás, jó cipzár szintén elengedhetetlen ismérve a megfelelő tolltartónak! Ezen kívül azt is figyelembe kell vennünk, hogy töltött vagy töltetlen a tolltartó. Milyen a színe, mintája. És legvégül milyen fajta a legelőnyösebb a gyermekünk számára.

Tolltartó fajták

Kihajtható, klapnis tolltartó

A keményfedeles, kihajtható tolltartó előnye, hogy azonnal mindent megtalálni, és rengeteg dolog el is fér benne. Ezáltal könnyebb az íróeszközök rendszerezése és egy plusz tárolási lehetőség. Könnyen nyitható, csukható, ezért gyors a használata és még jól átlátható is.

Emeletes tolltartó

Emeletes tolltartóból egy, kettő, de akár három résszel rendelkező típus is van. Érdemes aszerint választani, hogy mennyi ceruzát, színest, tollat, filctollat szeretne a gyermek tárolni benne, mennyi szükséges az iskolába. Ezekben a tolltartókban gyakran van plusz hely körzőnek, vonalzónak, hegyezőnek, de még órarendnek is. Töltött és üres verzióban is kaphatóak.

Bedobálós tolltartó

Ez a fajta tolltartó egyszerű és nagyszerű. Csak bele kell tenni minden íróeszközt és kész. Viszont ez adja a nehézségét is, hiszen ha hirtelen kell valami a csemetének, keresgélnie kell.

 

A fentebb leírtak alapján talán könnyebb lesz a választás. Nézz szét a weboldalon, hatalmas a választékunk tolltartókból.

Olvasd el blogbejegyzésünket is a tolltartókról, ha további információkra van szükséged: https://www.mesescuccok.hu/tolltarto-kisokos