Szűrés
Termék státusza
Kinek?
Mesehősök, design
Termékcsoportok
Alcsoportok
Tulajdonságok
Méret
Gyártó

Húsvéti ajándéktáska

Az embernek sokszor nagy fejtörést okoz, mibe csomagolja a gondosan megválasztott és megvásárolt ajándékot. Főként, ha nincs rá elegendő ideje, nem elég jó hozzá a kézügyessége és még alapanyaga sincs hozzá otthon. Ekkor tökéletes mentőmegoldás lehet a húsvéti ajándéktáska!


16termék 116

Cseréld le az időigényes csomagolást húsvéti ajándéktáskára!

A megfelelő csomagolás elkészítése időigényes. Alapos előkészítést, több alapanyagot, kreativitást, kézügyességet igényel. Ha ezeknek híján vagyunk, érdemes egyszerűbb, kézenfekvőbb megoldáshoz nyúlni csomagolás téren. No, nem arra gondolok, hogy egyáltalán ne csomagoljuk be az ajándékot, és arra sem, hogy egy egyszerű zacskóba, műanyag táskába tegyük azt. Keressünk egy jóval egyszerűbb, kevesebb időt, kézügyességet igénylő csomagolási formát, az ajándéktáskát például.

Húsvéti ajándéktáska előnyei

A húsvéti ajándéktáskába szinte bármi bele tehető. Kellően stabil, jól bírja a használatot, utazást, nem gyűrődik és az ajándék is megfelelően be van csomagolva így. Az ajándéktáska segítségével az ajándék óvva van az olyan külső behatások ellen, mint a törés, gyűrődés. Ráadásul megvan a diszkrét bája, nem azonnal fedi fel, hogy mi a pontos ajándék. Mégsem kell bontogatni, nem keletkezik leeső, kidobandó papír szemét. Mindezek mellett nem csak húsvétra, hanem a mintájától függően más alkalmakra is felhasználható újra és újra az ajándéktáska.

Húsvéti ajándéktáska használatával sok idő megspórolható és biztosan megfelelő csomagolásban kapja az ajándékozott a meglepetését ezen a módon.