Szűrés
Termék státusza
Kinek?
Mesehősök, design
Termékcsoportok
Alcsoportok
Tulajdonságok
Kiszerelés (db)
1 - 90
Méret
Gyártó

Ősz

Lopd az otthonodba az ősz színeit!

Az ősz a tanítás kezdete, az őszi termények betakarításának, szüretelésének az időszaka. A fák lombja hullani kezd, őszi színekbe öltözik, a nappalok rövidülnek, az időjárás fokozatosan fordul egyre hidegebbre, ami megadja minden egyes sétának az alaphangulatát.


14termék 114

Ősz, a színes csoda!

A szeptember, az október és november igazán látványos, izgalmas időszak. Rengeteg fontos esemény tevődik erre az időszakra, az iskolakezdés, és számos ünnep.

Idézd meg az ősz hangulatát!

Temetjük a meleget, a nyarat és várjuk a telet, a hideget, a havat és a csendes pihenést. E kettő között rejti a természet a legtöbb csodát. Rengeteg a termény, a természet ilyenkor megmutatja ezerszínűségét és a legszebb színeit, ekkor bontja ki virágából a termését a legtöbb dolog, hogy télre ellásson bennünket bőségével. Ilyenkor csodás sétálni egy nagyot a szabadban.

De az ősz arra is tökéletes, hogy tökéletesítsd tudásod, új hobbyba kezdj, valami kreatív tevékenységet kezdj el űzni, vagy izgalmas dekorációkat készíts. Az ősz színeit az otthonodba is megidézheted egy-egy őszi színekben pompázó dekorációval, ablakdísszel, ajtókopogtatóval, hogy bentről, a melegből is megcsodálhasd. A közelgő hosszú tél és a rövid nappalok elviselhetőbbek, és izgalmasabbak is lesznek.

Lélegzetelállító színekkel az őszt idézve, dobd fel az otthonod! Lásd meg ennek az évszaknak is a szépségét, sokszínűségét!