Szűrés
Termék státusza
Kinek?
Mesehősök, design
Termékcsoportok
Alcsoportok
Tulajdonságok
Kiszerelés (db)
8 - 48
Méret
Gyártó

Húsvéti kreatív hobby

Válaszd húsvétra is a kreatív időtöltéseket!

Ha szeretsz dekorálni, kézműves, kreatív dolgokat készíteni, akkora húsvét erre különösen alkalmas időpont. Ráadásul egy új lehetőség is, hogy kipróbálj valami új, kreatív hobbyt vagy azt, amit rendszeresen csinálni szoktál, bővebben gyakorolhasd.


16termék 116

Kreatívkodj húsvétkor is!

Csak pár alapanyag szükséges hozzá és némi türelem, elegendő idő, kézügyesség, hogy valami maradandót alkoss. Valami kézzelfoghatót, izgalmasat készíthetsz, miközben kellemesen töltöd a húsvéti időszakot.

Ezek segítségével alkoss!

Készíts formalyukasztó, sablon, matrica, dekorgumi, fa sablon, színezhető, dekupázsolható tojásformák segítségével, szalvéta technikával, hajtogatással, ragasztással, festéssel kreatív húsvéti lakásdekorációt. Csak a képzeleted szab határt az elkészülő műveknek!

Mit készíthetsz?

Asztaldíszt, ajtókopogtatót, ablakdíszt, vázába tehető egyedi csokrot, tojásfát, esetleg ajándékot is tudsz kreatív hobby szettek segítségével készíteni. Vagy csak egész egyszerűen érezd jól magad némi kreatív időtöltéssel. Készíts akár ablakdíszt, akár ajtókopogtatót, asztaldíszt, mindegyik tökéletes hangolódás már eleve a húsvétra. De számos más, hasznos dolgot is nyerhetsz kreatív hobby szettekkel és kézműveskedéssel. Jobb kedvet, finom motorikus fejlődést, kreativitást, gyors probléma felismerést, koncentrációt, de jó módja az önkifejezésnek és nagyszerű stressz levezető tevékenység is mindegyik. Képességeidnek megfelelően a lehető legtöbbet hozza ki belőled.