Szűrés
Termék státusza
Kinek?
Mesehősök, design
Termékcsoportok
Alcsoportok
Gyártó

Húsvéti matrica

Dobd fel a húsvétot matricákkal!

Húsvéti matrica szettel feldobhatod az ajándékozást, de nagyszerű dekorációt is készíthetsz a számtalan húsvéti minta, matrica fajta segítségével. Díszíts ablakot, ajándék csomagolást, képeslapot, levelet matricával.


16termék 116

Húsvéti matricákat mindenhova!

húsvéti ünnepi készülődéshez hozzátartozik a húsvéti tojásfestés, a lakásdekorálás is olykor. Húsvéti matricákkal való dekorálással sokkal könnyebb dolgunk lehet, hiszen csak ki kell választani a megfelelő mintát és elhelyezni a kellő helyen..

A húsvéti matrica szettet így tudod felhasználni!

Húsvéti matrica szettel dobd fel a húsvéti alkotásokat, legyen szó dekorációról, üdvözlőkártyáról, ajándékcsomagolásról, vagy ablakdíszítésről! Egy jó helyen elhelyezett nyuszi, festett tojás, kiscsibe matrica feldobhatja az ember kedvét és kellően dekorál mindent, nagyobb munka, időráfordítás nélkül. Még a húsvéti festett tojásokra is tehető egy-egy cuki minta, hogy feldobja még jobban őket.

Matrica szett húsvéti figurákkal jópofa, mutatós, bárhol elhelyezhető, ráadásul vidámságot lop a hétköznapokba, ünnepélyesebbé teszi azokat, és mosolyokat csal minden arcra. Érdemes egy-egy matricaívet felhasználni díszítésként húsvétra és kellő hangulatba kerülünk tőle, az garantált.