Szűrés
Termék státusza
Kinek?
Mesehősök, design
Termékcsoportok
Alcsoportok
Tulajdonságok
Kiszerelés (db)
1 - 36
Ceruza keménység
Ceruzatest
Méret
Gyártó

Művészeti termékek

Művészeti termékek örömet okoznak!

A művészet megfoghatatlan, körülhatárolhatatlan fogalom. Talán legpontosabban úgy lehet meghatározni, hogy egy teremtő szándék, egy nagyszerű önkifejező eszköz. Olyan önkifejezés, mely katartikus élményt nyújt a létrehozójának és a nézőjének is. Ehhez még feltétlenül művésznek sem kell lenni valakinek, elegendő teremteni, készíteni valami szépet, szokatlant, megnyerőt. A teremtés és a művészet maga az öröm, a felszabadultság. A művészeti eszközök pedig a segítők ebben.

 

 


87termék 160
30

Filctoll, 1 mm, Stabilo Pen 68, vegyes színek, db

Több, mint 100 darab 
315 Ft 
220 Ft
87termék 160

Művészettel a stressz legyőzésére!

Nincsen egységes, mindenki által elfogadott meghatározása a művészetnek, de az biztos, hogy az alkotás maga egy izgalmas, felszabadító tevékenység. És erre mindenkinek szüksége van, a napi rutinból, a rossz dolgokból, a fáradságból való kitörésre. Ehhez a művészet tökéletes mankó. Elfeledteti a rosszat, a bánatot, és nagyszerű stressz levezető. Nem véletlen van létjogosultsága a művészetterápiának is.

Számos pozitív hatása van a művészetnek, az alkotó tevékenységnek. Olyan nonverbális kifejezési mód, mely szavak nélkül segít kifejezni azt, ami bennünk van. Az alkotó folyamat tökéletes önkifejező eszköz, mellyel megmutathatjuk a bonyolult érzelmeinket, érzéseinket, a gondolatainkat, a vágyainkat, álmainkat, levezethetjük a fájdalmunk, idegességünk, feldolgozhatjuk a veszteségeink, traumáink. Ugyanakkor a festés, rajzolás, szobrászat és más művészeti ágak javítják az életminőséget, energiát adnak, fejleszti az önértékelést, önbizalmat is, nem csak örömet okoznak.

A művészetbe tartozhat a festészet, a grafika, a rajzolás, szobrászat, agyagozás, gyurmázás és még számtalan dolog. De nem feltétlenül csak művészeknek használhatóak az eszközök. Ugyan olyan tökéletesek otthoni alkotásra, hobbyból űzött művészethez, kedvtelésként, stressz űzőnek, vagy akár iskolai rajzórákra is. Bárki, kortól, nemtől, státusztól, anyagiaktól függetlenül kitűnően felhasználhatja a művészeti termékeinket. Ezekhez a művészeti formákhoz találhatóak eszközök, a művészi rajzokhoz, vázlatrajzoláshoz, aquarell-, akrilfestéshez minőségi ceruzák, papírok, festékek, különböző rajzeszközök, teljes készletek, szettek.