Blog

Készíts Pixel hobby képeket!

2022.05.16 08:52
Készíts Pixel hobby képeket!

Változatos mintájú, színű, nagyságú képeket lehet készíteni Pixel hobby készlettel. Az apró pixelek segítségével fantasztikus formavilág, kép bontakozhat ki a lapokon. Ami a különleges benne, hogy nem csak nagyszerű kézügyesség fejlesztő, izgalmas elfoglaltság, hanem felnőttek, kisgyermekek egyaránt használhatják kreatív időtöltésként a pixel hobbyt. A létrehozását ennek a kreatív tevékenységnek nagy valószínűség szerint a videójátékok látványvilága inspirálta.

Pixel hobby készítése

Pixel képet úgy készítünk, hogy meghatározott színek szerint a pixeleket egyszerűen rányomjuk az alaplap tüskéire. Hogy honnan tudhatjuk, melyik pixel pontosan hova való? Meghatározott színek vagy szimbólumok segítségével egy papírlap vagy munkafüzet mutatja meg az egyes pixelek pontos helyét.

A Pixel kép lehet egy kész sablon kép, vagy a képzeletünk alapján készítetett kép is. Minél nagyobb alaplapra, minél kisebb kockákkal készülő képet választunk, annál részletesebb, szebb, minőségibb lesz a kép. Tulajdonképpen így egészen élethű, fotóhoz hasonlatos képek is készíthetők. Fordítva, nagyobb kockákkal, kisebb alapra készített pixel képek pedig a kisgyermekek kedvencei lehetnek, az ő kézügyességükhöz mérten, hiszen nekik készülnek.

Pixel hobby előnyei

A Pixel hobby több egy egyszerű elfoglaltságnál. Egy olyan kézműves tevékenység, mely fejleszti a türelmet, a megoldó képességet, a kézügyességet, a finommotoros mozgást, a térlátást és bizony a képzeletvilágot is! Ahogy kockáról kockára kezd összeállni a teljes kép, igazán felemelő dolog! Ráadásul az elkészült mű mutatós kiegészítője lehet az ember otthonának is, hiszen dekorációnak sem utolsó! Nagyszerű közös elfoglaltság és szórakozási lehetőség egy ráérősebb, kevésbé rohanós, nyugisabb hétköznap, vagy hétvégén, esetleg esősebb, borúsabb időben, akár az egész család számára is.

Ezért válaszd a Pixel hobby készletet!

A Pixel hobby egy jó móka, szórakozás, és rendkívül megnyugtató, fejlesztő időtöltés. Egyedül, a családdal, gyerekekkel vagy akár barátokkal is készíthető egy dekorációnak sem utolsó kép ezen a módon. A Pixel szettet pedig azért éri megvenni jobban, mert minden egy helyen megtalálható benne.

Ha kedvet kaptál egy izgalmas kézműves elfoglaltsághoz, akkor nézd meg a gyémántfestésről szóló cikket is!