Karácsonyi bögrék

Tedd még kellemesebbé a karácsonyt egy karácsonyi bögrével…
Karácsony közeledtével felértékelődik a pihenés, a lelassulás, az önmagunkra fordítható idő jelentősége. Egy finom kávét vagy teát kortyolgatva könnyebben melegséget, meghittséget varázsolhatunk a szívünkbe és még a karácsony ünnepi hangulatát is hamarabb magunkénak érezhetjük. Ha ezt még tökéletesebbé szeretnénk tenni, akkor karácsonyi bögrébe érdemes tölteni a finom nedűt.



Még az ünnepek is szebbek karácsonyi bögrével!
A karácsonyról elsősorban a közös nagy ebédek, a családi vacsorák, az esti ajándékozás jut eszünkbe szinte kivétel nélkül, és az, hogy együtt vagyunk. De nem elhanyagolható a sok finom étel, ital sem, melyek erősen hozzá tartoznak az ünnepekhez.
A rohanó életmódnak köszönhetően viszont egyre nehezebb ráhangolódni a karácsony varázslatosságára, a békére, a szeretteinkre, a megfelelő hangulatra. Egy közösen elfogyasztott finom tea, vagy puncs, a klasszikus forralt bor, az esti kakaó, esetleg egy melengető forró csoki sokat segíthet megfelelő hangulatba kerülni, közös beszélgetés közben.
Ha azt szeretnéd, hogy a környezetedben karácsonyi hangulat legyen, ne csak a lakás díszítésével, dekorálással, az ajándékokkal foglalkozz, hanem az ilyen apróságokkal is. Egy kedves, vicces vagy személyre szabott karácsonyi bögre már sokat hozzá tehet az ünnepekhez.


Karácsonyi bögrét ajándékba is!
A karácsonyi bögre, karácsonyi díszítést kapó pohár tökéletes ajándék is lehet. Elmondhat egy fontos üzenetet, örök emlék lehet, vagy épp egy mindennapi használati tárgy, melyet jó elővenni mindig. Egy bögre olyan ajándék, mely nincs korhoz, nemhez kötve, és szinte biztos, hogy kivétel nélkül, mindenki örül neki és nem unalmas dolog. Tökéletes ajándék lehet közelebbi vagy távolabbi családtagnak, férjnek, feleségnek, gyermeknek, nagyszülőknek, barátnak, barátnőnek, testvérnek, de még kollégáknak is.
De akár saját magunkat is meglephetjük egy izgalmas, különös jelentőséggel bíró mintával, szöveggel, képpel ellátott bögrével. Kevés kellemesebb dolog van, mint egy saját, személyre szabott karácsonyi bögréből elfogyasztani a reggeli kávénk, egy finom teát vagy az esti kakaónk és hangolódni az ünnepekre.