Szűrés
Termék státusza
Kinek?
Mesehősök, design
Termékcsoportok
Alcsoportok
Gyártó

Karácsonyi matricák

Karácsonyi matrica lehet nagyszerű ajándékkísérő, dekoráció, de maga az ajándék is lehet, e még ablakdísz is készíthető belőle! Tedd vele egyedivé ajándékaid, a csomagolást, vagy készíts belőle ablakdíszt egyszerűen.


25termék 125

Karácsonyi matricával könnyebb!

Karácsonyi matricák felragasztásával sok dolgot megspórolhatsz magadnak. Például nem kell ablakdíszeket készítened, hanem egy mozdulattal felragaszthatod az ablakra a matricát és kész a dekoráció. De ajándékok „aláírására”, szignózására, egyedivé tételére is kiváló vagy levelek, képeslapokra ragasztva ugyan ezen a módon. Ahogy

Karácsonyi matricákat így tudod felhasználd!

Többféle változatban, különféle mintákkal kaphatóak karácsonyi matricák, amik igen nagy segítséget jelenthetnek. Díszítsd fel az ablakod kedved szerint az íven lévő matrica figurákkal. Egy egész világot hozhatsz létre, feldobhatod a kedvét minden arra járónak, nálad vendégeskedőnek, de saját magad is kellő hangulatba hozhatod a karácsonyi ablakmatricákkal könnyedén, egy mozdulattal. Nagyszerű ajándékkísérő, egyedi jelölő, dísz lehet továbbá, üdvözlőkártyára, levélre, ajándékra téve a karácsonyi matrica. Igazán egyedivé és izgalmassá teheted mindegyiket a megfelelő minták kiválasztásával.

Dekoráld az ajándékcsomagokat kedves matricákkal, dekoráld ablakodat karácsonyi mintákkal, okozz örömet szeretteidnek, karácsonyi matricákkal!