Szűrés
Termék státusza
Kinek?
Mesehősök, design
Termékcsoportok
Alcsoportok
Tulajdonságok
Kiszerelés (db)
1 - 20
Ceruza keménység
Ceruzatest
Gyártó

Karácsonyi ceruzák, tollak, radírok

Karácsony mintás íróeszközökkel dobd fel az ajándékcsomagot!

Karácsonyi mintás golyóstollak, ceruzák, radírok tökéletes meglepetések lehetnek az adventi kalendáriumba, a mikulás csomagba, vagy személyes, jópofa, vicces ajándékként is örömet okozhatnak.


15termék 115

Karácsonyi mintás tollak, ceruzák ajándéknak is kiválóak!

Karácsonyi mintás íróeszközök fel tudják dobni az ajándékozást. Remek ötlet lehet ajándékként is ezeket választani, mert a mindennapokban szükségesek és hasznosak. Íráshoz, alkotáshoz, rajzoláshoz, aláíráshoz, az iskolában, a munkahelyen, otthon, a táskában, a szekrényben is kell, hogy legyen az embernek megfelelő ceruzája, tolla, radírja, azaz íróeszköze. Tehát soha nem lehet az embernek elegendő tolla, ceruzája, így fontos hogy legyen mindig nála.

Mintás íróeszközök felhasználása

A kifejezetten olyan karácsonyi mintás ceruza, toll, radír, mint mikulás figurás, rénszarvasos, hópelyhes, hóemberes, karácsonyi csizmás, karácsonyfás pedig egy olyan jópofa dolog, ami igazán nagy vidámságot tud csempészni az ajándékozásba.

Karácsonyi mini radír szett, karácsonyi mintás, karácsonyi alakú radír, grafitceruza, golyóstoll, zselés toll karácsonyi mintákkal? Mindegyik tökéletes megtöltheti az adventi kalendáriumot, a mikulás csomagot, de karácsonyi ajándékként is tökéletes és egyedi.