Szűrés
Termék státusza
Kinek?
Mesehősök, design
Termékcsoportok
Alcsoportok
Tulajdonságok
Méret
Gyártó

Karácsonyi ajándékcsomagolás

Karácsonyi ajándékcsomagolás könnyedén

A karácsony az év legizgalmasabb időszaka. A hangulat, a meghitt, közös percek a családdal, a finom ételek, a szebbnél szebb ajándékok, mind szebbé teszik az év végét. De sokszor a megfelelő ajándék megtalálása és megvásárlása nehézséget okozhat, ahogy a csomagolás is. Pedig egy megfelelő karácsonyi ajándékcsomagolás fel tudja dobni lényegesen az ajándékot.


70termék 160
70termék 160

Ezért fontos a karácsonyi ajándék csomagolása is!

Nem is az ajándék fontos igazán, hanem a szándék, a szeretet, az öröm okozás, mely az ajándékhoz jár, benne van. Ehhez hozzá járul nagyban a csomagolás, a körítés, a tálalás is. Épp ezért a meglepetés fontos része kell legyen a karácsonyi ajándék csomagolása is. Ez az, ami felvezeti a nagy eseményt, az ajándékozás örömteli pillanatait és az az első, amit megpillant a megajándékozott. Egy jól eltalált csomagolással feldobjuk az ajándékot is.

Így nem okozhat nehézséget a karácsonyi ajándékcsomagolás

A karácsonyi ajándékcsomagolás lehet egyszerűbb, de mutatós és bonyolultabb, több munkát igénylő is. Fontos, hogy milyen anyagokkal dolgozik az ember, és az is, milyen eljárással kerül becsomagolásra az ajándék. Ehhez mérten úgy kell megválasztani a módot a karácsonyi ajándékcsomagolásra, hogy ne okozzon nehézséget. Figyelembe kell venni, mennyi türelme, kézügyessége van hozzá az embernek, milyen alapanyagok állnak hozzá rendelkezésére. Viszont szinte bármiből lehet csomagolóanyag, ha megvan hozzá a képzelőerőnk.

Pár ötlet a csomagoláshoz

Az ajándék kerülhet tasakba, táskába, dobozba, de csomagolópapírba, textilanyagba csomagolva is lehet tenni. Bármelyikre is essen a választásunk, mindegyikben mutatósabb, mintha semmibe sem csomagolnánk be magát az ajándékot. Készülhet különleges raffolással, hajtogatással, rátéttel, díszítéssel, vagy különlegesebb alapanyagokat, díszeket, masnikat alapul használva is. Ilyenkor bátran engedjük szabadon a fantáziát, és egyedit, különleges csomagolást készítsünk. Egy mutatósabb csomagolóanyag, egy rátét, egy rafinált, díszesebb csomagolási mód, egy szép masni, egyedi dísz is nagyon fel tudja dobni a csomagolást. Extra díszítés, színek, különleges anyagok, textúrák még egyedibbé tehetik, ahogy szalagok, csipkék, figurák is pluszban. Lehet minimalista, natúr, öko, vicces, dekoratív, csillogó, túldíszített is.

Karácsonyi ajándékcsomagolással az ajándék még nagyobb meglepetést, örömet okozhat! Érdemes játszani a színekkel, textúrákkal, alapanyagokkal és hangsúlyt fektetni a körítésre, a csomagolásra is, nem csak az ajándékra!