Szűrés
Termék státusza
Kinek?
Mesehősök, design
Termékcsoportok
Alcsoportok
Gyártó

Üvegfestés

Tedd izgalmasabbá üvegfelületeidet üvegfestéssel!

Bizonyára te is csodálkoztál már rá izgalmas üvegfestéssel készülő dekorációkra. Talán már az is felmerült benned, hogy te magad is kipróbáld, és saját kezűleg készíts pár díszt, vagy az üresen tátongó ablakaidat feldobod egy-egy dekorációval, ezen a módon! Érthető, hiszen szebbnél szebb díszek, dekorációk készíthetők üvegfestés segítségével mindenféle üvegfelületekre!


4termék 14

Így készíts üvegfelületekre nagyszerű díszítést!

Szinte minden üvegfelület jól festhető és túlzott kézügyesség sem szükséges hozzá. Üvegkép, tükör, üvegváza, óralap, mécsestartó, lámpabúra is feldobható, egyedivé tehető ezen a módon! Még egy egyszerű bébiételes üveg is új életre kelhet üvegfestéssel és díszes gyertyatartót varázsolhatunk belőle. A sima ablakokra is rajzolható az évszaknak, közelgő ünnepeknek megfelelő díszítés, de egy általános, mindenkor aktuális dekoráció is kerülhet rájuk.

Az üvegfestés előnyei

Az üvegfestés előnye, hogy nem szükséges hozzá sok előkészület, és eszköz sem. Zsírtalanítani kell a kívánt területet, sablonnal vagy anélkül megrajzolni, kontúrozni, megfesteni a kívánt formát, üvegfestékkel pedig kitölteni és már csak száradni kell hagyni. De üvegmatricát is használhatunk üvegfestéshez.

Kézzel készített ajándékokat, DIY dekorációkat is készíthetünk üvegfestéssel. Ráadásul az egyik legjobb technika, mellyel a környezetet is óvjuk, hiszen újrahasznosítjuk a kiürült, megunt üvegfelületeinket és teljesen új funkciót adunk nekik!

Kreatív időtöltésnek sem utolsó! Nagyszerűen lefoglalja az embert és kedvére kreatívkodhat, rajzolhat, festhet mandalákat, figurákat, mesefigurákat, ünnepekről szóló képeket, tájat vagy bármilyen csendéletet.

Dobd fel a lakásban található üres ablakfelületeket, vagy készíts üvegfestés technikával mécseseket, asztaldekorációkat, díszeket, mindenféle üvegfelületekre díszítéseket. Az üvegfestékkel dekorált felületen átszűrődő fények játéka mesés hangulatot ad bármilyen szobának, legyen szó nappaliról, vagy hálószobáról!

Az üvegfestés egy olyan nagyszerű technika, melybe, ha belekezdesz, garantáltan feltölt, kikapcsol és boldoggá fog tenni, az alkotás örömével és az elkészült dekorációval!